Julefest 2009

Til julefesten 2009 optrådte Børneteateret Ratatas med stykket “Nissen kommer på besøg”, som vakte stor begejstring hos børn og voksne. Som I kan se på billederne, var alle en stor del af forestillingen. Efterfølgende var der juletræsfest, hvor Ratatas spillede op til sang og dans. Igen i år var juletræsfesten en stor succes. Stor tak til alle de frivillige, der gjorde det til en rigtig god dag for alle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA