Ny sæson for Krop & Balance og for Ryghold for herrer, i Kaløvig hallen til september

Første træningsgang torsdag den 18. september.

Træningshold for herrer i Studstrup

Træningen vil komme til at bestå af kredsløbstræning, styrketræning for hele kroppen dog med meget fokus på mave og ryg. Deltagerne vil også blive udfordret på balance, motorik og smidighed. Træningen vil blive afsluttet med afspænding hvor krop og sind vil lære at slappe af og give slip på forskellige udfordringer. Der er mulighed for at få en prøve time inden man tilmelder sig.

Dag: Torsdage

Tid: kl. 20.05 til kl. 21.00

Pris: 550,- betales via MobilePay eller på konto

Tilmelding: Ved at møde op eller på mail@nullyourbalance.dk

Krop & Balance træning for voksne

Kom og vær med på endnu en omgang Krop og Balance træning for voksne. Som de forgående år, vil træningen bestå af Tai Chi inspirerede øvelser, yoga, pilates, udstrækning og efterfølgende afspænding. Medbring blot en træningsmåtte samt en varm trøje eller et tæppe til afspænding. Alle er velkomne.

Dag: Torsdage

Tid: kl. 19.00 til kl. 20.00

Pris: 550,- betales via MobilePay eller på konto

Tilmelding: Ved at møde op eller på mail@nullyourbalance.dk