Bliv medlem

Studstrup Borgerforening vil gerne have flere medlemmer – og samtidig belønne de, der har tegnet medlemskab. Et års medlemskab koster 350 kroner for en husstand.
Hvis du gerne vil meldes ind, kan du kontakte et medlem af bestyrelsen for at få et girokort. Eller endnu nemmere: benytte netbank til at overføre penge til vores girokonto. Kontoen er: +73, kontonummer 80233701

Du kan også indbetale direkte på Studstrup Borgerforenings bankkonnto: reg. 3408, konto 4805506229.

Som medlem af Studstrup Borgerforening kan du:

  • Leje borde til din runde fødselsdag, konfirmationen eller til sølvbrylluppet. Kontakt Kaj Keller, Ønsbækvej 23A, telefon 8696 2355 eller 4042 2355,i god tid før festen og aftal de praktiske detaljer. Det koster 100 kroner, og hvis du ikke er medlem, får du et girokort til borgerforeningen stukket i hånden af Kaj Keller.
  • Deltage i nogle af borgerforeningens arrangementer til medlemspris. Nærmere detaljer kommer, når arrangementerne offentliggøres.
  • Komme med på linklisten med din hjemmeside – såvel med din private som din egen firma- eller hobbyhjemmeside. Firmaer med flere ansatte tilbydes at tegne sponsorater for at kunne optræde på linklisten. Tilmeld den til kristian.helkjaer.lassen(snabela)gmail.com.

Skriv et svar