Midttrafik Høring 2015 – Ændringer til kommende køreplan (2015/2016)

Rute 17_Forslag omlagt

(5. januar 2015 – 18. januar 2015)

Omlægning af linje 17 omkring Brobjergparken til følgende ruteforløb (retning fra syd, omvendt i modsatte retning): Nordre Strandvej – Ådalsvej – Grenåvej – Egå Strandvej og herfra videre ad normalt ruteforløb. Omlægningen af linje 17 sker dels for at sikre en ønsket direkte forbindelse mellem Brobjergparken og Skæring Lokalcenter og dels for at sikre omstigningsmuligheder mellem linje 17 og busser på Grenåvej. Linje 17 vil med omlægningen ikke længere betjene den nordligste del af Nordre Strandvej (benyt i stedet linje 20) samt Brovej (benyt stoppesteder på Egå Strandvej).

Som det fremgår vedr. linje 17 får vi ikke en lokal rute nu, men blot omlægningen i Skæring / Egå.

Læs mere her: https://www.midttrafik.dk/nyheder/2015/januar/hoering-om-nye-koereplaner.aspx